Gebruik de code "HERFST" voor gratis verzending.

Mobiele app openen
AnkeHuijbregts Chocolade

Hoi! Heb je vragen, of wil je een bezorging inplannen? Ik help je graag!🍫



Onze smaken

Onze bonbons worden verwerkt in een ruimte waar gewerkt wordt met verschillende allergenen. Dit zorgt dat producten sporen van deze allergenen kunnen bevatten. 

Wij werken uitsluitend samen met topkwaliteit leveranciers. Onze hoofdleverancier is Geruba. De klassieke koffiebonbons worden door hen met de hand gemaakt van Callebaut chocolade. Daarnaast vind je bijzondere smaken in onze vitrine van Smit's Delicious en het Boxtelse Bonayes. Onze seizoenschocolade vullen we aan met de bonbons van Lindy's Patisserie en Dragée.


Bewaar de chocolade op een droge, koele en donkere plaats, met een maximale temperatuur van 20°C. Bij voorkeur buiten de koelkast. Als de maximale temperatuur wordt overschreden, kan de chocolade wit uitslaan. Vooral pure chocolade is hier gevoelig voor.

Bonbon van de maand - Nederlandse vanille / speculoos

Vanille, het zwarte goud, dat klinkt natuurlijk niet echt Nederlands. Of wel? Een peul die na jaren ontwikkelen en testen in Monster (zuid-Holland) is aangeslagen en een prachtige rijke volle vanille smaak geeft aan onze witte chocolade ganache. De Planifolia orchidee geeft pas na 3 jaar peulen, welke dan wel (na goed cureren) mooie tonen van vanille, leer en donkere noten geeft, over smaak gesproken! We combineren deze vanille in een ganache met een crunchy laagje van Speculoos, Hollandser wordt het niet!

Geruba

In het chocoladeatelier in Schinnen, tussen de glooiende heuvels van het Bourgondische Zuid-Limburg, is een waar paradijs voor de chocoladeliefhebber. In het heerlijk geurende chocolade atelier worden de meest prachtige chocoladecreaties gemaakt door mensen met verstand van zaken en hart voor het vak.

Herfst

Laat je verrassen door onze herfstbonbons. Verschillende smaken, stuk voor stuk handgemaakt met de allerbeste Belgische chocolade. Met kleuren en vormen die perfect passen bij de herfst. Een lust voor het oog én een feest om te delen.

Smit's Delicious

De bonbons van chocolatier Mats Smit kenmerken zich door een combinatie van unieke kleuren en verrassende smaken. Geen harde praline, maar een zachte romige vulling. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten die op een ambachtelijke wijze worden samengebracht. De passie voor chocolade proef en zie je terug in het product!

Truffels

Inmiddels welbekend in Boxtel en omstreken; onze verse slagroomtruffels. Onweerstaanbaar lekker! Naast slagroomtruffels hebben we ook een aantal heerlijke en kleurrijke bonbon truffels in ons assortiment.

Lactosevrij / vegan

Genieten voor iedereen! Bij Lindy's Patisserie hebben ze verstand van lactosevrije bonbons. Topkwaliteit chocolade met overheerlijke vullingen in diverse smaken. Volledig lactosevrij en vegan.


Suikervrij

Onze suikervrije bonbons worden gemaakt in België. De bonbons zijn verkrijgbaar in een mix van diverse smaken en worden gezoet met maltitol.