Ontdek onze smaken

Onze bonbons worden gemaakt door Smit's Delicious, Geruba chocolade, Lindy's Patisserie en Bonayes. Al onze producenten werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit, UTZ gecertificeerde chocolade van Valrhona, Callebaut en Belcolade. Deze chocolade heeft een constante kwaliteit en smaak en wordt met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt. Om de smaak van de bonbons te waarborgen, raden wij aan de bonbons binnen 2/3 weken na aankoop te consumeren. Bewaar de bonbons op een koele, donkere locatie, bij voorkeur tussen 14 en 18 graden Celsius. Plaats de bonbons absoluut niet in de koelkast, omdat dit kan leiden tot het wit uitslaan van de chocolade en verlies van smaak. Al onze bonbons kunnen sporen van allergenen bevatten.

Bonbon van de maand

Peer - Tijm - Tawny Port - Melkchocolade

Geruba

Met zijn 15 jaar ervaring is Gerben Ubags een ware chocolatier in hart en nieren. Volgens Gerben is chocolade het mooiste product wat er bestaat. Een natuurlijk en veelzijdig product dat in alle seizoenen anders reageert. Zijn passie is het creëren van ideeën die samen met het team omgetoverd kunnen worden tot een volwaardig product. En het kan niet gek genoeg, ‘the sky is the limit’ wat Gerben betreft. Hij is een ware pionier en er gaat geen dag voorbij dat hij niet op zoek is naar iets nieuws. Dat belooft veel voor de toekomst!

SMIT'S delicious

De bonbons van chocolatier Mats Smit kenmerken zich door een combinatie van unieke kleuren en verrassende smaken. Geen harde praline, maar een zachte romige vulling. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten die op een ambachtelijke wijze worden samengebracht. De passie voor chocolade proef en zie je terug in het product!

Lactosevrij / Suikervrij

Onze lactosevrije / vegan bonbons zijn handgemaakt door Geruba. Volledig koemelkvrij. Verkrijgbaar in 7 overheerlijke smaken en prachtig vormgegeven. Gemaakt met rijstemelk. Belgische suikervrije bonbons van Dragee. Een mix van 12 verschillende smaken in melk, wit en puur. Gezoet met maltitol.