Adventskalender
24 dagen lang verrassen we je elke dag met een heerlijk genietmoment. Op deze pagina ontdek je dagelijks wat voor lekkers er schuilgaat achter het vakje van die dag. Met veel zorg en liefde hebben we alle traktaties voor jullie uitgekozen. We vertellen je er graag meer over. Proef, ontdek en geniet!


Lindy's Patisserie
Een bonbon in de vorm van een halve maan met de krachtige smaak van de 100% biologische vanille gemaakt met witte Belgische chocolade.
De bio vanille is afkomstig van de eigen plantage van Omega en van boeren uit dorpen in de omgeving.
Onder andere haar opa (82 jaar), een aantal neven en broer verbouwen vanille.
Door deze bonbons met de vanillestokjes uit haar eigen plantage te serveren help je haar en haar familie met het geven van mogelijkheden en kansen aan mensen in Madagaskar.


Geruba
Wie zoet is krijgt lekkers! Geniet vandaag van een romige speculaastruffel.
Gemaakt met Callebaut melkchocolade en kruidige smaken als kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, piment, koriander, foelie en kardamon. Met een hint van kandijstroop, vanille en gember.


Dragée
Arty party - dat is de naam van deze pure bonbon gevuld met gezouten karamel. Uit de keuken van onze Belgische leverancier Dragée.


Smit's Delicious
Vandaag een samenwerking tussen chocolatier Mats Smits en chef Tommy den Hartog.
Bij Restaurant 273 in Utrecht brengt Tommy den Hartog klassieke Franse technieken samen met internationale smaken en moderne kookstijlen. Zijn gerechten zijn vernieuwend, verfijnd en altijd met een creatieve twist. In deze bonbon met framboos, roos en knettersuiker (omhuld met Valrhona chocolade) komen vakmanschap en originaliteit samen.


Bonayes
Het heerlijk avondje is gekomen. Pure chocolade met een vulling van wortel en marsepein.
Een bonbon gemaakt door de Boxtelse chocolatiers van Bonayes. Martijn en Ayesta verassen je graag met bijzondere smaakcombinaties!


Dragée
Het échte aftellen is begonnen! Deze kerstboom bonbon is gevuld met een gezouten notenpraliné, omhuld met Belgische melkchocolade.


Dragée
Op 2 van de 24 dagen vind je iets anders dan een bonbon. Vandaag is daar één van. Pure chocolade met een intense mokka smaak - mokkaboontjes.


Dragée
De iconische Frangipane praline, bekroond met de Silver Award tijdens de 12de editie van de Belgium Chocolate Awards. Het geliefde Belgische frangipanegebak in chocoladevorm. Deze praline is gevuld met amandelen en abrikozenjam, aangeboden in een taartvormige cup met een kenmerkend kriskraspatroon.


Smit's Delicious
Pandan, lychee en zwarte rijst krokant - Naar het idee van chef Lars Scharp
uitgevoerd door chocolatier Mats Smits met topkwaliteit Valrhona chocolade.
Bij Lars Amsterdam komt Franse finesse samen met Aziatische invloeden. Lars Scharp tilt fine dining naar een hoger niveau, waarbij elk gerecht een kunstwerk op zich is. In zijn met een Michelinster bekroonde restaurant draait alles om de perfecte balans tussen techniek, smaak en presentatie, met een focus op de allerbeste ingrediënten.


Geruba
De absolute bestseller als het gaat om bonbons van witte chocolade - amandelpraliné. Gemaakt met de beste ingrediënten, zonder poespas. Gewoon een heel erg lekkere bonbon.


Lindy's Patisserie
Een melkchocolade truffel met een knapperige bite gevuld met een crunchy pistache vulling en omhuld met gehakte pistache nootjes.
Bij Lindy's Patisserie maken ze aan de hand van hun eigen recepturen en op een ambachtelijke wijze heerlijke truffels in hun productieruimte. Ze gebruiken hiervoor de beste Belgische chocolade!


Geruba
Onze bestseller in de catagorie puur - de bonbon 'noot'. Amandelpraliné met hele hazelnoten omhuld met pure callebaut chocolade.


Smit's Delicious
Laat je betoveren door de frisse, fruitige Granny Smit karamel met topkwaliteit vanille.


Bonayes
Bonayes verrast je graag met bijzondere smaken! Zo ook vandaag - met deze bonbon gevuld met een ganache van aceto balsamico. De combinatie van balsamicoazijn met chocolade is ongebruikelijk, maar deze twee ingrediënten komen op een verrassend aangename manier bij elkaar. Heerlijk voor na de maaltijd of bij een kop koffie.


Geruba
De bonbons van Geruba worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd in het chocoladeatelier in het Zuid-Limburgse Schinnen. Zo ook deze frisse truffel met framboos.


Geruba
Een favoriet van velen vanwege de smaken van melk en witte chocolade en romige en krokante structuren die perfect samenkomen in deze bonbon - hazelnoot rijstcrisp.


Lindy's Patisserie
Een bonbon met de zachte authentieke smaak van honing omhuld met witte chocolade.


Geruba
Pinda, karamel en chocolade. Deze ingrediënten gaan gewoon heel goed samen!


Dragee
Geen chocolade vandaag, maar fudge! Onze Gina pakt neemt deze traktatie altijd het liefste bij de koffie. (Of een karameltoren bonbon) Dus deze is speciaal voor haar!


Lindy's Patisserie
Kerst is in zicht! Ben jij er al klaar voor? Tijd voor een moment van rust. Ga even lekker zitten voor deze bonbon met een vulling van crème brûlée.









De advent smaken
Onze bonbons worden verwerkt in een ruimte waar gewerkt wordt met verschillende allergenen. Dit zorgt dat producten sporen van deze allergenen kunnen bevatten.
Iedere dag openen we op deze pagina een digitaal vakje van de Huijbregts Chocolade adventskalender. We onthullen van welke bijzondere smaak je die dag kunt gaan genieten.
De lekkernijen in de adventskalender zijn veelal exclusieve smaken welke je niet terug vind in ons standaard assortiment. Maar vertrouw ons; we maken er een feestje van!
Bewaar de chocolade op een droge, koele en donkere plaats, met een maximale temperatuur van 20°C. Bij voorkeur buiten de koelkast. Als de maximale temperatuur wordt overschreden, kan de chocolade wit uitslaan. Vooral pure chocolade is hier gevoelig voor.



